Skip to main content

Palvele Elämää ja Elämä palvelee Sinua

Real Spiritual Connection. Todellinen Hengen Yhteys. Tämä on minun elämäni intentio ja mielenkiinto. Se on ollut sitä jo lapsesta, ja siitäkin huolimatta tuon intention ja mielenkiinnon rohkea ja täysi ilmaiseminen ei aina ole ollut itsestäänselvää. Siksi kirjoitan tätä blogia ja jaan samoista teemoista myös sähköpostilistallani. Tervetuloa osaksi Täyden Elämän yhteisöämme!

Ihan alkuun haluan muistuttaa sinua siitä, että kun puhun hengellisyydestä tai henkisestä elämäntavasta, en liitä sitä mihinkään uskontoon, dogmaan tai ismiin. Liitän sen tdella maadottuneeseen läsnäoloon, jossa olen yhteydessä todelliseen itseen sekä tämän kaiken luovaan lähteeseen, josta voimme kuulla käytettävän erilaisia nimiä, kuten Luoja, Jumala, Universumi, Maailmankaikkeus, Ylisielu…. Nimellä ei ole tässä kontekstissa niin merkitystä, koska emme lopulta voi sanottaa tai kuvata tuota kaiken taustalla ja ytimessä alati läsnäolevaa voimaa. Puhun Joogasta, koska sitä olen koko aikuisikäni harjoittanut ja sen symboliikka ja arvomaailma istuu minuun.

”Yoga is the way you live your life”
-Vijaya Manja

Jooga on elämäntapa. Se on sitoutumista elämään hyvien arvojen mukaisesti. Lisäämään satvaa, eli kirkkautta, selkeyttä, puhtautta.

Jooga tarkoittaa vapautumista tai valaistumista. Vapautumista takertumista, rajoitteista, illuusioista. Elämän ja itsen todellisen luonnon oivaltamista. Mitä enemmän on selkeyttä ja puhtautta, sitä enemmän on tyytyväisyyttä, läsnäoloa ja tietoisuutta. Tietoisia, vastuullisia valintoja oman elämän suhteen, isoissa ja pienissä konteksteissa.

Minä itse olen vapautunut esimerkiksi monien ”traumojen” otteesta nimenomaan Joogan avulla. Siis Joogalla elämäntapana, kaikkine sisäisine ja ulkoisine harjoituksineen. Jooga nimittäin kutsuu meitä ottamaan vastuun teoistamme, tarkastelemaan sisäistä maailmaamme ja muuttamaan ei-elämää-palvelevia mallejamme.

✨ Päästämään irti ✨

Irtipäästäminen itseasiassa tuo meidät vahvasti tietoisuuteen ja valinnan vapauteen kaiken suhteen. Ja nyt tarkkana, tämä ei tarkoita päätöntä, vastuutonta, välittämätöntä tapaa elää, päinvastoin! Olet tietoinen siitä, mitä ja miksi elämässäsi teet, teet parhaasi joka hetkessä, rehellisesti ja avoimesti, ja samalla päästät irti lopputuloksesta ja halusta sitä manipuloida.

✨ Luotat Elämään. Lopputulos on intentiosi mukainen. ✨

Tämän kirjoituksen siivittämänä kutsun sinut tarkastelemaan, millä intentiolla sinä elät? Minkälaiset intentiot vaikuttavat valintojesi taustalla – sanavalintojesi taustalla kommunikoidessasi itsellesi tai muille, valintojesi taustalla, ryhtyessäsi arjen askareisiin ruoanlaitosta työsi erilaisten tehtävien hoitamiseen? Pienessä ja suuressa intentiosi määrittää lopputuloksen. Jää tarkastelemaan tätä teemaa elämässäsi, uteliaisuudella ja anna sen syventyä. Tavataan taas seuraavan tekstin äärellä, jossa syvennän hieman ajatuksiani Elämän Luovasta Voimasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää

Kirjoituksia

Lisää

Kirjoituksia