Skip to main content
Julkaistu Kategoria , , ,

Luoja, Jumala, Läsnäolo, Elämä, Tietoisuus

Kun käytän sanaa Jumala, en viittaa mihinkään uskontoon. Minun ensimmäiset kokemukseni tuosta kaiken ytimessä olevasta Voimasta, Energiasta, Presenssistä ajoittuvat jo ennen kouluaikaa, jolloin sille en tiennyt vielä olevan ihmisten antamia erilaisia nimiä.

Erillisyys on illuusio. Tuo kaiken ytimessä oleva Jumala, Voima, Tietoisuus, on. Siis ON. Kokemukselleni siitä voisin antaa erilaisia siihen viittavia tunnesanoja, kuten turva, syvä rauha, vapaus, ilo, rakkaus, pehmeys, kannattelu…mutta yksikään noista sanoista ei ole se, eikä tee kunniaa sille, joka alati on. ON.

Se sama Oleminen on sinussa. Sinä olet pienoismalli tästä kaikkeudesta. Mikrokosmos, malli makrokosmoksesta. Se Oleminen on sinun ytimessä ja ympärillä. Kaiken taustalla koko ajan. ON. Ei off 😉

Sinun ihmisyytesi, materiaalinen olemuksesi kuvastaa sitä luonnon syklisyyttä, jota ulkoisesti ympäristössämme havaitsemme. Kaikelle materian maailmassa on alku ja loppu. Luonto liikkuu, pyörii, muuttuu… Ydin pysyy. ON.

Sinä voit saada yhteyden tuohon Elämän Olemiseen milloin tahansa, jos niin valitset. Koska se aina ON. Se ei ole off, koskaan. Se on yksinkertaista vaikkei aina niin helppoa. Se on mahdollista vaikka mieli jotain muuta uskottelisi.

Erillisyys on illuusio. Ainoa tässä maailmassa elävä ”paholainen” on erillisyttä luova mieli, joka ei sekään ole paha, vaan peloissaan. Sen tehtävä on suojata tätä materiaalista ihmismuotoa ja sen elinympäristöä, selvitä hengissä (!) ja siksi niin herkästi pelkää ja pelottelee. Silti, heti kun rentoudut Korkeimpaan Tietoisuuteen, mieli voi päästää peloista irti. Mitä enemmän tuossa yhteydessä elät, sitä vähemmän sinun tarvitsee pelätä.

Mitä enemmän ilmennämme ydintämme, sitä enemmän eheydymme kollektiivisesti. Valo kaiken ytimessä, saa lisääntyä – ihminen kerrallaan.

Salli itsesi ilmentää sitä tarkoitusta, jonka vuoksi olet tänne syntynyt. Olet ainutlaatuinen lahja meidän koko kokonaisuudellemme. Salli itsesi olla juuri sitä 🤍

Rakkaudesta,
Janita

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *