Skip to main content

Elää Täydestä

Elää täydestä

Oletko sinäkin niinkuin minä, aina kaivannut elää täydestä vapaudesta ja sydämen kutsusta käsin. Todella kokea sitä vapautta, joka meillä kaikilla on? Tiedän, se ei näiden yhteiskunnan raamien ja meihin iskostuneiden uskomusten kanssa aina vaikuta kovinkaan mahdolliselta… Mutta mitäs jos kerronkin sulle, että vapaus on mielentila, kokemus, ei ulkoinen olosuhde 🤫

Niin kauan kuin olemme omien uskomustemme kahleissa, emme koe vapautta. Niin kauan kuin olemme omien ajatustemme, reaktiivisuuden ja ehdollistumien orjia, emme koe vapautta. Niin kauan kuin sallimme menneisyyden muistojen olla mielenkiintoisempia kuin syvien unelmiemme, emme koe vapautta.

Katsos vapaus ja vastuu ovat yhdessä samassa paketissa. Jos todella haluat kokea sitä vapautta, joka meillä kaikilla on, sinun on otettava vastuu. Luot elämääsi koko ajan, siis tarkoitan IHAN KOKO AJAN uskomustesi kautta. Sanat, ajatukset, uskomukset ovat energiaa, sisältävät tunne-komponentin ja värähtelevät tietyillä taajuuksilla. Tuo kombinaatio sitten näyttäytyy suoraan sinun elämänkokemuksessasi. Jos olet reaktiivinen ja negatiivinen, sitä luot ympärillesi ja sitä vedät puoleesi. Piste. Jos taas elät kiitollisuuden värähtelystä käsin, kiitollisuuden aiheita luot ja vedät puoleesi. Piste. Simppeliä vaikka ei käytännössä aina niin simppeliä olekaan. Rajoittavat uskomukset ja negatiiviset ajatusmallit toistavat itseään ikäänkuin huomaamatta. Siksi oman tietoisuuden kirkastaminen, oman havainnointikyvyn ja ”hereillä olemisen” vahvistaminen ovat yksi kertakaikkiaan oleellinen osa-alue tiellä kohti vapauden ja vastuun kokemista, oman elämän tietoista luomista. Mitä enemmän olet tietoinen, hereillä, sitä enemmä sinulla on valtaa suhteessa omaan toimintaasi ja sitä kautta tilaa ja vapautta.

Negatiivisten ja rajoittavien uskomusten ja ajatusmallien purkaminen, tai ennemminkin sulattaminen on lopulta sekin simppeliä, vaikka käytönnössä se ei aina siltä vaikuta.. 😉 Liike on lääke (enkä puhu nyt vain fyysisestä liikunnasta). Mitä enemmän sinussa on t i l a a, sitä enemmän sinussa on mahdollisuutta liikkeelle. Salliminen, hyväksyminen lisää tilaa. No niin, mitä siis teet havaitessasi rajoittavan tai negatiivisen tunteen, uskomuksen ajatuksen? Sallit sen olla, hyväksyt sen olemassaolon, tarjoiat sille tilaa ja aikaa ja vain havainnoit – sillä havainnointi, puhdas havainnointi, luo tilaa. Ja liike voi tapahtua vain silloin, kun tilaa. Ei puristuksissa, eikö niin? Puristuksessa on painetta ja pahimmillaan tuo tunne räjähtää ulos. Ja se ei ole sitä, että olisi sallinut tunteen elää ja toimia sinulle informaation lähettiläänä. Jos räjäytät tunteen pihalle, menetät mahdollisuuden kuulla sen viestin, validoida jonkun vanhan, mahdollisesti traumaattisen kokemuksen ja sallia tuon tunne-kokemus-energian haihtua, sulaa ja muuntua elämänenergiaksi käyttöösi.

Nyt etsin elokuussa aloittavaan 12 viikkoiseen Elää Täydestä -mentorointiini ihmisiä, jotka sydämestään haluavat luoda omaa elämäänsä kirkkaasta tietoisuudesta käsin, kokea merkityksellisyyttä ja omalla toiminnallaan myötävaikuttaa maailmaan nostattavalla tavalla ⚜️ #bethechangeyouwishtosee

Autan elämänsä tarkoitusta etsiviä, merkityksellisyyden kaipuisia ihmisiä saavuttamaan vahvan yhteyden sisäisen viisautensa kanssa ja kirkkaan tietoisuuden Elää Täydestä -mentorointini avulla ilman dogmaattisuutta, uskonnollisuutta tai teennäisyyttä.

Minä autan sinua kuulemaan sisimpäsi kutsun, olemaan siihen vahvassa yhteydessä ja tuosta yhteydestä ja selkeydestä käsin elämään ja ilmaisemaan totuuttasi. Autan sinua sitoutumaan itseesi ja visioosi ja sulattamaan uskomukset kukoistuksen tiellä. Käsittelemme läheisesti juuri näitä rajoitavia uskomuksia ja ajatuksia, sitä miten niiden voi antaa vain sulaa pois ja alkaa todella kasvaa omassa tietoisuudessaan, omassa elämää luovassa vastuussa ja vapaudessaan.

Olisiko tämä jotain sellaista, joka sinua tällä hetkellä kiinnostaisi? 💖

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos tämä aihe puhuttelee tai tiedät jonkun, joka voisi tästä hyötyä 💖

Rakkaudesta,
Janita

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *